Aparcament de patinets plegables al CRAI Biblioteca de Belles Arts

Aparcament de patinets plegables al CRAI Biblioteca de Belles Arts

 

A partir d’aquest curs 21/22, el CRAI Biblioteca de Belles Arts disposa de tres armariets per a l’aparcament de patinets plegables, que es troben situats a la planta 0 de l’edifici Biblioteca, davant les escales que baixen a la planta soterrani.

 

L’ús d’aquests aparcaments és gratuït i exclusiu per als estudiants. Cada armariet disposa d’un tancament mitjançant un codi de seguretat, que cada usuari ha de configurar en cada ús. Els armariets només es poden utilitzar durant el dia i cal que els patinets siguin recollits pels seus propietaris al final de cada jornada.

 

La instal·lació d’aquest equipament ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el CRAI i l’Oficina de Seguretat, Salut i Medi Ambient (OSSMA)  de la Universitat de Barcelona. Aquesta acció contribueix a l’assoliment de l’OS1. Crear comunitats sostenibles i tenir cura del medi ambient, el primer dels objectius de contribució a la societat del Pla de sostenibilitat del CRAI. I també s’emmarca dins l’ODS 11. Ciutats i comunitats sostenibles, un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Galeria