Menja't el malbaratament: exposició sobre malbaratament alimentari al CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge

Menja't el malbaratament: exposició sobre malbaratament alimentari al CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge

Exposició Menja't el malbaratament

 

Sabeu quina és la magnitud del malbaratament d'aliments al món?

 

Per tenir-ne una idea un parell de dades: entre el 30% i el 40% dels aliments produïts al món es llencen i a Europa el malbaratament es quantifica en uns 165 kg de menjar per persona i any.

 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, definits per les Nacions Unides i als quals la Universitat de Barcelona s'hi adhereix, ens insten a reduir aquest malbaratament a la meitat pel 2030.

 

Fins al mes de setembre podreu trobar al vestíbul del CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge l'exposició Menja't el malbaratament. Aquesta mostra té la voluntat d'acostar a l'alumnat i a tots els membres de la comunitat UB la importància de ser conscients del malbaratament alimentari, conèixer quines en són les causes i com podem fer-hi front.

 

L'exposició, que ha anat itinerant per diverses facultats i espais de la universitat, parteix d'una iniciativa d'aprenentatge servei sorgida de l'assignatura de Desenvolupament Sostenible del Grau en Ciències Ambientals de la UB amb la col·laboració de la Plataforma Aprofitem els Aliments i la Fundació Espigoladors.

 

ODS 12: Producció i consum responsables

 

 

 

 

Galeria